Marie-Louise Billekens

Marie-Louise is een zeer ervaren huidexpert, make-up artist en cosmetica professional.

Cosmetica is haar als het ware met de paplepel ingegoten. Haar tante had een parfumerie/schoonheidssalon waar ze in haar jonge jaren wekelijks te vinden was. Het was dan ook niet vreemd dat ze dat pad zou volgen.

Ze heeft diverse studies in innerlijke en uiterlijke verzorging afgerond , van schoonheidsspecialiste, holistisch coach tot aan sociale psychologie.

Ze verzorgde retail opdrachten voor diverse luxe cosmetica merken waaronder Chanel, Dior en Estee Lauder.

MAKE-UP ARTIST

Als professioneel make-up artist heeft ze honderden modellen en bruiden opgemaakt en ontelbare workshops gegeven. Ze heeft vele publicaties in magazines waaronder Playboy, Panorama en regionaal in de Frits. Ook heeft ze haar medewerking verleend aan diverse tv-programma’s.

Met Hennie Huisman programma Huize Huisman

BOUTIQUE BLUSH

Ze was eigenaar van een parfumerie/schoonheidsalon waarin ze samenwerkingen had met cosmetisch artsen en huidtherapeuten. Tot haar grote verdriet moest ze wegens privéomstandigheden deze beauty boutique in 2014 sluiten.

Haar weg vervolgde met opdrachten als trainer, coach voor huidexperts en beauty advisors en het schrijven van beauty-columns voor diverse platforms.

FNV MOOI
ZEELZ
L’Oreal

U kunt haar boeken voor het verzorgen van diverse beauty gerelateerde trainingen en presentaties.