Masterclass Fine Perfumery

“De Kunst van Parfumeren”

een unieke ervaring waarin je ontdekt hoe parfum veel meer kan zijn dan alleen een geurtje opdoen. Het is een krachtig middel om je identiteit te versterken, je professionele imago te ondersteunen en je persoonlijkheid te onderstrepen. Tijdens deze masterclass neemt Marie-Louise je mee in de wereld van ‘fine Perfumery ‘ waarbij ze stilstaat bij drie belangrijke aspecten:

Parfumtype Test:

Ontdek jouw Signatuurgeur. Iedereen heeft een unieke geurvoorkeur, en deze voorkeuren zijn vaak sterk verbonden met je persoonlijkheid, stemming en herinneringen. In dit onderdeel van de masterclass ontdek je welke parfumfamilie het beste bij jou past. We voeren een parfumtype test uit die inzicht geeft in jouw voorkeuren: houd je meer van bloemige, houtachtige, frisse of oriëntaalse geuren? Door deze test leer je hoe je een parfum kunt kiezen dat perfect bij jou past.

Parfum Passend bij Je Functie

Een goed gekozen parfum kan je professioneel imago versterken. Of je nu een leidinggevende, creatieve geest of klantgerichte professional bent, er is altijd een geur die je functie en uitstraling optimaal ondersteunt. In dit deel van de masterclass gaan we in op hoe je een parfum kiest dat aansluit bij je werk. We bespreken de impact van verschillende geurnoten in een zakelijke context en hoe je deze kunt inzetten om zelfvertrouwen uit te stralen, professionaliteit te versterken en je omgeving subtiel te beïnvloeden.

Parfum om je Persoonlijkheid Meer Kracht Bij te Zetten

Parfum kan een verlengstuk van je persoonlijkheid zijn. Of je nu zelfverzekerd, avontuurlijk, speels of ingetogen bent, er is een geur die deze eigenschappen versterkt. Hier ontdek je hoe je je parfum kunt gebruiken om de boodschap die je aan de wereld wilt geven te benadrukken. We geven je tips over het dragen van geur in verschillende sociale situaties en hoe je met een goed gekozen parfum een blijvende indruk achterlaat.

Na deze masterclass heb je niet alleen de kennis om een parfum te kiezen dat je persoonlijke stijl en functie weerspiegelt, maar ook om deze bewust en effectief in te zetten. Je leert hoe geur je geheime wapen kan zijn om zowel privé als professioneel een onuitwisbare indruk te maken.

Privé Masterclass op locatie of aan huis, tot 8 personen. Voor meer informatie of het boeken van deze exclusieve masterclass, neem je contact op met marielouisebillekens@gmail.com